Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Secretul siluetei perfecte. Dieta care topește kilogramele în plus

Secretul siluetei perfecte. Dieta care topește kilogramele în plus

Secretul siluetei perfecte. Dieta care topește kilogramele în plus
Sursa foto: Pixabay
29 Dec 2015   •   00:18

Cafeaua este secretul siluetei perfecte. Cred că ştim cu toţii că această băutură atât de iubită accelerează metabolismul şi automat arderea grăsimilor. Pe de altă parte, ştim că lămâia este aliatul perfect atunci când dorim să scăpăm de kilogramele nedorite. Dar dacă le-am combina? Am obţine, bineînţeles, o băutură miraculoasă care ne-ar aduce fără efort la greutatea dorită. Nu trebuie decât să preparăm o cafea la ibric, fără zahăr, în care să adăugăm o lingură de zeamă de lămâie. Şi să facem din această băutură un obicei de dimineaţă. Nutriţioniştii spun că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Odată ingerată, cafeina transmite semnale sistemului nervos pe care îl îndeamnă să distrugă depozitele de grăsime și să accelereze metabolismul. Este important însă să consumăm o cafea cât mai natural, fără zahăr sau alte ingrediente necunoscute.

Lămâia este un adevărat tonic digestiv, pentru că ajută la descompunerea nutrienților și reglează metabolismul. De asemenea, purifică și alcalinizează sângele, reglează concentrația de zahăr din sânge și stimulează secreția sucurilor gastrice.

Însă cercetătorii americani o ţin pe a lor, motiv pentru care au mai identificat nişte calităţi ale cafelei cu lămâie: are efecte miraculoase asupra migrenelor. Nutriţioniştii noştri avertizează, însă, că prea multă lămâie poate produce hiperaciditate gastrică. Deci degeaba vă trece durerea de cap, dacă vă apucă cea de stomac. Şi mai e o problemă: gustul cafelei cu lămâie este complet neplăcut în primele zile.

Sursă: observator.tv.

×
Subiecte în articol: dieta kilograme cafea
Parteneri
Avertizare ANM imediată de fenomene periculoase! Județele afectate
x close