Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Un nou cabinet stomatologic va fi deschis în Sectorul 4 din Capitală. Bucureștenii vor avea acces la servicii gratuite

Un nou cabinet stomatologic va fi deschis în Sectorul 4 din Capitală. Bucureștenii vor avea acces la servicii gratuite

Un nou spital de stomatologie va fi deschis în maximum trei luni de zile, în Sectorul 4 al Capitalei. Locuitorii de acolo vor putea beneficia de servicii gratuite. Anunțul a fost făcut la inaugurarea noului amfiteatru al Facultății de Stomatologie. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   12:01

Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a inaugurat noul amfiteatru al Facultății de Stomatologie din cadru Universității de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" şi a anunțat deschiderea unui nou spital de stomatologie. 

"Clinica de stomatologie va fi deschisă în maximum trei luni de zile. Cu certitudine, serviciile vor fi în concordanță cu ceea ce Casa de Asigurări de Sănătate are pe listă. Va avea servicii complexe, compensări,  gratuități în funcție de statusul social pe care îl au partenerii noștri, a declarat Daniel Băluţă, primar sectorului 4. 

"Trebuie să întoarcem serviciile publice nu doar pentru cei din sectorul 4, ci şi pentru români în general. Sunt convins că ministrul Rafila se va implica împreună cu domnul primar pentru crearea de pachete pentru prevenție şi intervenții în zona stomatologică", a declarat Marcel Ciolacu. 

Citeşte şi: Asigurare obligatorie, accesibilă oricărui proprietar de locuinţă | Liniştea de după dezastrus

De asemenea, Alexandru Rafila a declarat că românii nu vor rămâne în ţară dacă nu vor avea o bază şi servicii publice de nivelul celor din Uniunea Europeană. 

"Misiunea cu România Educată trebuie să se combine cu România Sănătoasă. Dacă aceste concepte vor fi duse la bun sfârșit sau la o etapă de dezvoltare bună, ţara noastră va avea un viitor aşa cum îl merită", a declarat Alexandru Rafila. 

Noul spital de stomatologie va fi dat în folosință în două sau trei luni. 

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close