Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Cum ajutăm organismul să lupte cu boala

Sfat de sănătate. Cum ajutăm organismul să lupte cu boala

Sfat de sănătate. Cum ajutăm organismul să lupte cu boala
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Mar 2019   •   09:17

Chiar dacă a venit primăvara, pericolul virozelor nu a trcut. Ce trebuie să facem pentru ca organismul nostru să lupte cu boala și să câștige, dar, de asemenea, cum procedăm în cazul celor mici care trebuie să meargă la școală, însă acuză mici semne de răceală, ne spune pediatrul Valeria Herdea, la Sfat de Sănătate” cu Andreea Cigolea.

„În primul rând ar trebui să avem o atitudine preventivă. Să ne gândim că atitudinea preventivă e cea care ne salvează. Să mă hrănesc corespunzător, să beau lichide suficiente, să am un adăugat de suc de fructe, să am fructe. Și aș spune că alimentația noastră are nevoie de elegume, de pește, de foarte multe crudități și de fructe. Avem nevoie de sport, avem nevoie de sport în aer curat, nu în sală. O plimbare pe jos de aproximativ 10.000 de pași într-o zi, chiar ne menține sănătoși.”

Andreea Cigolea vă dă sfaturi de sănătate. Zi de zi, la Antena 3 vor fi prezentate cele mai importante informaţii în cea mai nouă rubrică de recomandări, noutăți și curiozități din sănătate.

×
Subiecte în articol: Andreea Cigolea Sfat de sănătate
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close