Antena 3 CNN Actualitate Sărbători fericite pentru Adrian Năstase. A petrecut Crăciunul alături de familie

Sărbători fericite pentru Adrian Năstase. A petrecut Crăciunul alături de familie

Sărbători fericite pentru Adrian Năstase. A petrecut Crăciunul alături de familie
de M.T.    |    26 Dec 2013   •   10:51

Fostul premier Adrian Năstase este fericit că de Crăciun a fost alături de familia sa.

Dacă anul trecut şi-a petrecut sărbătorile după gratii, anul acesta fostul prim-ministru se poate mândri cu fotografii alături de familie, pe care le-a împărtăşit admiratorilor săi într-un articol pe blogul său.

Năstase a scris pe blogul său că anul acesta este fericit să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie. Ca dovadă, a postat poze împreună cu soţia şi cei doi băieţi. Iar Crăciunul pentru fostul premier înseamnă un nou punct de plecare, din toate punctele de vedere.

„Crăciunul înseamnă speranţă şi încredere în fiecare nou început. Înseamnă puterea de a lua lucrurile de la capăt. Înseamnă forţa vitală care răzbeşte”, a scris Năstase.

Mai mult decât atât, Adrian Năstase a spus că bradul de Crăciun are o semnificaţie aparte. Pentru că anul trecut sărbătorile le-a petrecut în penitenciar, bradul a rămas neatins până când a fost eliberat.

„Anul acesta, pentru mine, Pomul are o semnificaţie deosebită. În 2012, Crăciunul l-am petrecut în penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar dacă ştiam că familia era alături de mine. Pomul de Crăciun a rămas însă nestrâns până când am venit acasă, în martie”, a arătat fostul premier.

Adrian Năstase mai scrie că anul 2013 a însemnat pentru el multe speranţe neîmplinite.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Crăciun
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close