Antena 3 CNN Actualitate Şarpe scos de jandarmi dintr-un magazin alimentar din Constanța. Stătea ascuns în raftul cu savarine

Şarpe scos de jandarmi dintr-un magazin alimentar din Constanța. Stătea ascuns în raftul cu savarine

Angajații unui magazin alimentar din Constanța au sunat la 112 după ce au găsit un sarpe în raionul de dulciuri. Reptila a fost preluată de jandarmi și eliberată într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului.

Şarpe scos de jandarmi dintr-un magazin alimentar din Constanța. Stătea ascuns în raftul cu savarine
de Claudia Popovici    |    05 Oct 2020   •   18:30

Un angajat al unui magazin alimentar din Constanța a descoperit șarpele ascuns în raionul de dulciuri. Speriat, omul a sunat la 112.


Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a preluat reptila pe care ulterior a eliberat-o într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului, se precizează în comunicatul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.


Situația nu este singulară. De la începutul anului, jandarmii au primit zeci de apeluri pentru a prelua reptile ajunse accidental în zone locuite.

În astfel de situații, autoritățile recomandă cetățenilor să nu intervină ci să ceară intervenția specialiştilor, întrucât pot intra în contact cu şerpi veninoşi.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close