Antena 3 Actualitate Scandal și acuzații de trădare în PSD. Gabriela Firea: „Este un nou atac murdar la adresa lui Liviu Dragnea”

Scandal și acuzații de trădare în PSD. Gabriela Firea: „Este un nou atac murdar la adresa lui Liviu Dragnea”

02 Iun 2017   •   17:21
Scandal și acuzații de trădare în PSD. Gabriela Firea: „Este un nou atac murdar la adresa lui Liviu Dragnea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea

 Scandal uriaş şi acuzaţii de trădare în PSD după ce în presă au apărut discuţii purtate pe un grup de whatsapp al liderilor partidului.

Rise Project a publicat capturi din conversaţiile celor de la vârful PSD, printre care Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu sau Ecaterina Andronescu. Discuţia a avut loc în perioada emiterii ordonanţei 13 şi a protestelor din Piaţa Victoriei şi se referă la modul în care partidul urma să se organizeze. Interesant este însă un alt aspect: cine este cârtiţa din PSD care a făcut publice conversaţiile din acel grup închis. Printre cei mai vehemenţi este deputatul Liviu Pleşoianu care a declarat, pentru Rise Project, că apariţia informaţiilor reprezintă, citez, "O dovadă că PSD-ul e infiltrat cu slujitori ai Hidrei".

Intrată prin telefon în emisiunea 100 de minute, Gabriela Firea susține că noile dezvăluiri reprezintă de fapt un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea.

„Nu mi se par dezvăluiri câtă vreme liderii PSD au afirmat și public că unele dintre exprimările care se regăsesc în așa-numitele capturi vizavi de care nu poate să confirme autenticitatea ori veridicitatea. Lăsând la o parte factorul juridic, am fost curioasă câți colegi eram pe acel grup în care schimbam idei, ne sfătuiam. Eram 116 persoane. Vă dați seama câte secrete se puteau face. Nici vorbă. Erau pe acel grup parlamentari, candidați. Aproape 120 de persoane. Este imposibil să te gândești la o strategie. Nu este vorba de așa ceva. O persoană anume a găsit de cuvință. Nu poate nimeni demonstra acele discuții. Dincolo de discuțiile de aseară este un nou atac murdar la adresa lui Liviu Dragnea. Nu știu ce să-i mai inventeze. Se încercă discreditarea lui Liviu Dragnea. Am convingerea că românii nu se lasă păcăliți”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close