Antena 3 CNN Actualitate Scandalul ALDE a atins cote incredibile! Un parlamentar s-a dezbracat în semn de protest în faţa Palatului Parlamentului (FOTO)

Scandalul ALDE a atins cote incredibile! Un parlamentar s-a dezbracat în semn de protest în faţa Palatului Parlamentului (FOTO)

Scandalul ALDE a atins cote incredibile! Un parlamentar s-a dezbracat în semn de protest în faţa Palatului Parlamentului (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2017   •   23:56

Scandalul ALDE a luat proporţii nebănuite. Dumitru Zmău, un lider al partidului a mers la Palatul Parlamentului pentru a-și arăta susținerea pentru Călin Popescu Tăriceanu și pentru a-l critica pe Daniel Constantin.

A ales însă o modalitate inedită. Mai precis, polticianul s-a dezbrăcat şi a rămas doar în chiloţi şi şosete.

“Si uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreședinte Alde Botosani.Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți ,in partea din spate.Acum cand văd ca face scandalul acesta,el fiind un nimeni absolut,as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata!Cum e de facut,dragi prieteni?”, a este mesajul postat de Dumitru Zmău pe Facebook, alături de fotografia inedită.

Cazul a fost prezentat şi de Radu Tudor pe blogul său personal.

×
Subiecte în articol: palatul parlamentului
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close