Antena 3 CNN Actualitate Scenariu-șoc în lupta pentru Primăria Capitalei

Scenariu-șoc în lupta pentru Primăria Capitalei

Scenariu-şoc în lupta pentru primăria Capitalei: Nicuşor Dan ar putea candida din partea PNL, dacă nu va avea susţinerea USR - PLUS. .

Scenariu-șoc în lupta pentru Primăria Capitalei
09 Ian 2020   •   17:15

Surse din PNL spun că liberalii ar lua în calcul să îl aleagă pe Nicuşor Dan, susţinut şi de USR, însă nu se ştie dacă şi de PLUS va face acest lucru, pentru că USR şi partidul lui Dacian Cioloş se află într-o alianţă politică pentru toate tipurile de alegeri.

Nicuşor Dan vrea să-şi mai încerce o dată norocul în alegerile pentru primăria Capitale, după eşecul din 2016. Însă nu vrea să fie membru al unei formaţiuni politice, doar candidat independent susţinut de PNL, USR sau de ambele partide.

Liberalii vor face sondaje de opinie ca să vadă ce candidat are cele mai mari şanse în cursa pentru Capitală. Pe lista scurtă a propunerilor sunt Nicuşor Dan, Rareş Bogdan, Violeta Alexandru şi Ciprian Ciucu, fost consilier la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan a declarat public că vrea susţinerea PNL.

În paralel este scandal şi în alianţa USR-PLUS pe tema candidaturii la primăria Capitalei. cei mai mulţi USR-ştii îl vor în cursă pe Nicuşor Dan, însă cei din PLUS îl susţin pe Vlad Voiculescu.

Oficial, Vlad Voiculescu este chiar dispus să cedeze în favoarea lui Nicuşor Dan, dacă sondajele îl vor desemna pe acesta ca favorit.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close