Antena 3 CNN Actualitate Scene intime în văzul tuturor, pe o plajă din Constanța. Poliția a fost sesizată

Scene intime în văzul tuturor, pe o plajă din Constanța. Poliția a fost sesizată

Un bărbat și o femeie din Polonia sunt cercetați pentru infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri după ce ”ar fi exercitat reciproc mișcări aferente unui act sexual” pe o plajă din municipiul Constanța.

Scene intime în văzul tuturor, pe o plajă din Constanța. Poliția a fost sesizată
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    29 Iun 2021   •   22:19

Persoanele aflate pe plajă care au asistat la scena intimă au fost deranjate de gesturile cuplului, astfel că au sesizat poliția.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat și o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mișcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă.”, se arată în comunicatul poliției.

După cercetări, polițiștii au aflat că bărbatul are 33 de ani și femeia are 22 de ani, iar ambii sunt cetățeni polonezi.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, cetățeni polonezi, aceștia fiind conduși la sediul Secției în vederea stabilirii situației de fapt.”, se mai precizează în comunicarea oficială.

Polițiștii au întocmi pe numele celor două persoane un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

 

×
Subiecte în articol: intime plaja Constanța
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close