Antena 3 CNN Actualitate Schelet uman descoperit în subsolul unui bloc. Boxa nu mai fusese deschisă de 10 ani

Schelet uman descoperit în subsolul unui bloc. Boxa nu mai fusese deschisă de 10 ani

Descoperire şocantă, făcută în subsolul unui bloc din Aleșd, județul Bihor. Administratorul imobilului a găsit într-o boxă, ce nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, un schelet uman.

Schelet uman descoperit în subsolul unui bloc. Boxa nu mai fusese deschisă de 10 ani
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    11 Mai 2022   •   20:04

"Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane", a transmis Poliţia Bihor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, "poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată".

Scheletul a fost transportat în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

Poliţiştii din Aleşd fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru identificarea persoanei şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit unor surse neoficiale, ar fi vorba despre un bărbat dispărut în urmă cu 27 de ani.

 

×
Subiecte în articol: schelet
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close