Antena 3 CNN Actualitate Se rup taberele în PNL? Un alt lider al partidului salută nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier

Se rup taberele în PNL? Un alt lider al partidului salută nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier

Se rup taberele în PNL? Un alt lider al partidului salută nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Dec 2016   •   22:45

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, salută nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier, precizând că în perioada în care social-democratul a lucrat în administraţia locală şi judeţeană a avut o colaborare bună cu acesta.

''Ca timişorean, nu pot decât să salut nominalizarea domnului Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim-ministru al României. L-am avut viceprimar pe Sorin Grindeanu în 2012 şi am avut o bună colaborare, aşa cum am avut de altfel şi în 2016, după ce dânsul a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Sunt premise foarte bune, aşadar, pentru o bună colaborare şi în noile circumstanţe, în interesul Timişoarei şi al judeţului Timiş. (...). Îi urez mult succes domnului Sorin Grindeanu, ca prim-ministru, pentru binele României, pentru binele Timişoarei'', a afirmat edilul, potrivit unei declaraţii transmise AGERPRES.

Robu spune că printre obiectivele pe care Timişoara le aşteaptă de mai mulţi ani şi care au devenit stringente se află centura Sud, Centura Vest, racordul la autostrada de la bifurcaţia Arad - Sânandrei, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42.000 de locuri, noua sală polivalentă de 16.000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea şi modernizarea Gării de Nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea şi extinderea aeroportului, realizarea Muzeului Naţional al Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

''Sunt angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeana 2021 - ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timişoara şi judeţul Timiş, care sunt în jurisdicţia Guvernului, nu a Primăriei Timişoara - şi care vor putea deveni realitate. Pentru că - nu-i aşa? -, dacă nu acum, atunci când? Îi urez mult succes domnului Sorin Grindeanu, ca prim ministru, pentru binele României, pentru binele Timişoarei!'', adaugă edilul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: primarul Timişoarei Liviu Dragnea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close