Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță este sceptic: ”Nu există o soluție definitivă între Liviu Dragnea şi Victor Ponta”

Sebastian Ghiță este sceptic: ”Nu există o soluție definitivă între Liviu Dragnea şi Victor Ponta”

Sebastian Ghiță este sceptic: ”Nu există o soluție definitivă între Liviu Dragnea şi Victor Ponta”
13 Sep 2016   •   13:21

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, marţi, că nu crede într-o împăcare între Liviu Dragnea şi Victor Ponta, iar Partidul România Unită îl aşteaptă în rândurile sale pe fostul premier şi va merge cu "poza" acestuia în alegeri.

Prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde se judecă o cerere a sa privind ridicarea controlului judiciar, Sebastian Ghiţă a fost întrebat de jurnalişti cum comentează anunţul că Victor Ponta rămâne în PSD şi despre "împăcarea" acestuia cu Liviu Dragnea.

"Fiecare dintre noi îşi alege felul în care vrea să îşi gestioneze cariera. Din câte ştiu eu, între Liviu Dragnea şi Victor Ponta nu avem încă o soluţie definitivă. Partidul România Unită îl aşteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale şi îl aşteaptă ca preşedinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simţi că trebuie spuse în România adevăruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ţine de cuvânt faţă de Victor Ponta. Ştiţi bine că mai este un moment serios de luat în calcul, momentul în care Partidul România Unită va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta şi cu propunerea ca el să fie prim-ministru din nou, iar PSD va dori să îl susţină pe domnul Cioloş în mod ocult sau pe domnul Dîncu sau pe cine, ştiu eu, va dori PSD să susţină. Iar la acel moment sunt convins că Victor Ponta şi mare parte din PSD vor căuta să se alăture PRU", a afirmat Sebastian Ghiţă.

Întrebat despre ''împăcarea'' dintre Liviu Dragnea şi Victor Ponta, Sebastian Ghiţă a replicat: "Aşa sunt informaţiile mele. Nu e o împăcare, nu e o soluţie definitivă".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close