Antena 3 CNN Actualitate Șefa DSP Dolj, infectată cu SARS CoV-2 după a doua doză de vaccin

Șefa DSP Dolj, infectată cu SARS CoV-2 după a doua doză de vaccin

Șefa Direcției de Sănătate Publică Dolj a avut un rezultat pozitiv la testul COVID, la 3 zile după rapelul vaccinului. Femeii i-a fost administrată a doua doză de vaccin pe data de 26 ianuarie. La câteva zile însă, a avut simptome, s-a testat, iar rezultatul a fost pozitiv.

Șefa DSP Dolj, infectată cu SARS CoV-2 după a doua doză de vaccin
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    01 Feb 2021   •   10:45

Valeria Andreescu, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Dolj a fost confirmată pozitiv la trei zile după ce i-a fost administrată a doua doză de vaccin. 

Atât femeia, cât și soțul acesteia, au făcut rapelul pe data de 26 ianuarie, însă, la doar câteva zile bărbatul a început să se simtă rău. Avea temperatură și alte simptome specifice infectării cu COVID-19. Împreună și-au făcut testul PCR și au ieșit pozitivi. 

În acest moment, cei doi se află în izolare la domiciliu. 

Congresman american, testat pozitiv după ce a primit a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului

Stephen Lync, un congresman american, a fost testat pozitiv cu coronavirus după ce a primit ambele doze de vaccin Pfizer. Aceasta a devenit prima persoană confirmată pozitiv după rapelul la vaccin. William Haseltine, fost profesor Havard, a explicat motivul.

Stephen Lynch a fost testat pozitiv după ce i-au fost administrate ambele doze de vaccin de la Pfizer.

Cu toate astea, el s-a infectat după ce un alt coleg din biroul său din Boston a fost testat pozitiv.

Vestea nu are însă motive să îngrijoreze populaţia, spune William Haseltine, fost profesor la Harvard: eficienţa vaccinurilor nu este de 100% astfel că vor mai exista cazuri izolate cu persoane testate pozitiv deşi credeau că s-au imunizat, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: DSP Dolj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close