Antena 3 CNN Actualitate Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog va fi pensionat

Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog va fi pensionat

Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog va fi pensionat
23 Oct 2008   •   15:10

Pavel Abraham, şeful Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) a fost demis din funcţie joi, potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, la cererea ministrului de Interne, Cristian David. Revocarea lui Abraham trebuie semnată de premierul Călin Popescu Tăriceanu.
La scurt timp după anunţarea demiterii lui Abraham, purtătorul de cuvânt al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA), Marius Tache, a declarat pentru sursa citată că cererea de pensionare a şefului ANA a fost înaintată preşedintelui României.
Din noiembrie 1997, Pavel Abraham este profesor la Centrul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Cadrelor MAI din Bucureşti. În mai 1999 el a fost numit ca şef al Serviciului Independent de Analiză, Strategii şi Planificare Resurse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În perioada ianuarie 2001 - februarie 2003, Pavel Abraham a fost secretar de stat în cadrul MAI pentru relaţia cu Parlamentul.
Gradul profesional de chestor şef de poliţie (echivalent cu cel militar de general cu 3 stele) i-a fost acordat lui Abraham la 9 noiembrie 2004.
Abraham ocupa funcţia de şef al Agenţiei Naţionale Antidrog din martie 2003.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pavel Abraham Cristian David
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close