Antena 3 CNN Actualitate Şeful Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti, arestat pentru luare de mită

Şeful Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti, arestat pentru luare de mită

Şeful Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti, arestat pentru luare de mită
10 Feb 2015   •   21:23

Şeful Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Cristian Petre, reţinut sub acuzaţia de luare de mitã, a fost arestat preventiv, după ce Curtea de Apel a admis contestaţia procurorilor în acest caz.

Faptele de care este acuzat Daniel Cristian Petre ar fi fost sãvârşite în perioada în care acesta era director executiv adjunct la Direcţia Economicã din cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

În perioada aprilie - mai 2012 Daniel Petre a primit în trei rânduri, de la un denunţãtor, sumele de 20.000 de lei, 10.000 de lei şi respectiv 20.000 de lei, pentru ca, în calitate de director executiv adjunct la Direcţia Economicã din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, cu atribuţii delegate de administrator public, sã facã demersuri pentru favorizarea unei firme, în sensul atribuirii unei lucrãri finanţate de CJ pentru modernizarea unui drum judeţean.

Daniel Petre este suspectat cã a promis cã va face demersuri şi pentru ca plăţile sã fie fãcute cu prioritate de cãtre CJ cãtre societatea respectivã şi pentru suplimentarea cu 20% din valoarea totalã a lucrãrii, pe parcursul derulãrii contractului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close