Antena 3 CNN Actualitate Şeful firmei de gaze din Sighet, rănit în explozia din club, a murit la spital

Şeful firmei de gaze din Sighet, rănit în explozia din club, a murit la spital

Şeful firmei de gaze din Sighet, rănit în explozia din club, a murit la spital
Sursa foto: Foto: bzi.ro
02 Mar 2012   •   08:49

Reprezentantul firmei de gaze din Sighetul Marmaţiei, rănit în explozia de acum două săptămâni a murit la Spitalul de Arşi din Capitală. Victima era cel mai grav rănită în urma exploziei din club, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.

Bărbatul a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale însă nu a fost îndeajuns cât să supravieţuiască.

Dintre cei 17 oameni sunt internaţi în spitalele din Bucureşti şi Baia Mare, Vlad Comăneci, şeful firmei distribuitoare de gaz din Sighetu Marmaţiei, a fost cel mai grav rănit. Flăcările i-au ajuns până în plămâni.

Medicul Vitalie Stan a spus că bărbatul a decedat vineri, în jurul orei 8.00, după ce starea acestuia s-a agravat în ultimele zile, din cauza degradării funcţiile organelor.
   
Starea celorlalte zece persoane rănite în exploziile de la Sighetu Marmaţiei internate la Spitalul de Arşi este bună, iar două dintre cele şase tinere vor fi externate vineri.
   
La Spitalul de Arşi din Capitală sunt cele şase tinere rănite în urma primei explozii şi alţi cinci pacienţi aduşi după cea de-a doua explozie, respectiv doi pompieri, doi angajaţi ai societăţii de gaze şi notarul care avea biroul deasupra localului unde a avut loc explozia din noaptea de 18 spre 19 februarie.



Prima explozie de la clubul din Sighetu Marmaţiei a avut loc într-o sâmbătă, în jurul orei 0.56, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze la un etaj superior al imobilului la subsolul căruia se afla discoteca, care însă nu era conectată la reţeaua de gaze.

A doua explozie, care i-a surprins pe anchetatorii care făceau investigaţii la faţa locului, s-a produs în jurul orei 10.00 - 10.30.

Clubul unde a avut loc prima deflagraţie este situat la subsolul clădirii, iar deasupra acestuia este un cabinet notarial.

Citeşte şi:

Şeful firmei de gaze a fost operat, însă doctorii sunt încă rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire

Exploziile de la Sighet, anchetate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La aproape o săptămână de la dezastru, NU s-a dat niciun răspuns

Clădirea din Sighet unde au avut loc cele două explozii, pusă la pământ

"Erau goi şi pica pielea pe ei". Mărturii ŞOCANTE din infernul exploziei din Sighet, postate pe Facebook

×
Subiecte în articol: Spitalul de Arsi
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close