Antena 3 Actualitate Sertare care se deschid cu telecomanda, mese care se rotesc singure. Vezi cât costă bucătăria viitorului

Sertare care se deschid cu telecomanda, mese care se rotesc singure. Vezi cât costă bucătăria viitorului

de G.S.    |    11 Sep 2011   •   14:15
Sertare care se deschid cu telecomanda, mese care se rotesc singure. Vezi cât costă bucătăria viitorului
Sursa foto: Foto: Antena 3

Bucătăria viitorului a ajuns şi în România. Sertarele care se deschid cu telecomanda, hotele care coboară singure din tavan şi dulapurile care îşi schimbă culoarea sunt ultima modă. Toate acestea pot fi admirate şi cumpărate de la Salonul de profil deschis la Romaero Băneasa.

Noile sertare se deschid fără mâner. Doar atingi sertarul, introduci ce ai de introdus şi tot dintr-o atingere îl bagi la loc. Un astfel de sistem de deschidere costă însă destul de mult - circa 400-500 de lei pentru fiecare raft, în plus faţă de preţul mobilierului. Evoluţia tehnologiei se vede peste tot. Nu doar la rafturi, ci şi la sertare, mese sau chiar hote.

O asemenea bucătărie, în care uşile dulapului se strâng, iar masa se roteşte aproape singură, costă peste 70.000 de lei. Românii sunt încântaţi de sistemul de deschidere a rafturilor cu telecomanda, dar preţul îi pune pe mulţi pe gânduri. 

Personalizarea cu imagini este o altă născocire.

”Se poate aduce o cascadă, un efect de Japonia, o pădure, mâncare, copilul care ne place, animalul de casă, este infinit. Prețul poate să ajungă între 200 şi 500 de euro în plus față de costul bucătăriei”, a declarat Valentin Bazavan, directorul unei firme de mobilă.

Producătorii spun că bucătăriile zilelor noastre s-au transformat în galerii de artă contemporană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close