Antena 3 CNN Actualitate Şi-a jucat VIAŢA la păcănele. Disperat că nu câştigă, un bărbat din Paşcani a vrut să-şi pună capăt zilelor

Şi-a jucat VIAŢA la păcănele. Disperat că nu câştigă, un bărbat din Paşcani a vrut să-şi pună capăt zilelor

Şi-a jucat VIAŢA la păcănele. Disperat că nu câştigă, un bărbat din Paşcani a vrut să-şi pună capăt zilelor
de O.P.    |    05 Dec 2013   •   05:35

Un tânăr din Paşcani şi-a jucat viaţa la păcănele. Bărbatul şi-a jucat toţi banii pe care îi avea şi i-a pierdut. A vrut să schimbe ghinionul şi s-a mai împrumutat 2000 de lei. A jucat iar şi a pierdut. În momentul de cumpănă a vrut să-şi încheie socotelile şi cu viaţa. Bărbatul a supravieţuit ca prin miracol şi a fost dus de urgenţă la spital.

Tânărul din Paşcani a jucat la păcănele toţi banii. A pierdut şi a rămas cu o datorie de 2.000 de lei. Disperat, a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Angajatii barului l-au descoperit inconstient, in toaletă. Au sunat de urgenta la 112.

Medicii au reusit sa il readuca la viata.

Tanarul din Pascani nu este singurul care a ajuns într+o situaţie disperată din cauza jocurilor de noroc. Astfel de cazuri apar din ce in ce mai des iar singurul lucru la care dependentii de jocuri de noroc se gandesc este cum sa faca rost de mai multi bani.

Mai mulţi deputaţi au iniţiat un proiect de lege care prevede interzicerea amplasării automatelor pentru jocuri de noroc în baruri, în restaurante, în cinematografe şi în sediile Loteriei Române. Singurul loc unde se vor mai găsi aceste jocuri de noroc sunt cazinourile.

×
Subiecte în articol: sinucideri pacanele
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close