Antena 3 CNN Actualitate Şi jefuită, şi concediată. O femeie a rămas fără serviciu în preajma Crăciunului, după ce anul trecut s-a luptat cu un hoţ

Şi jefuită, şi concediată. O femeie a rămas fără serviciu în preajma Crăciunului, după ce anul trecut s-a luptat cu un hoţ

Şi jefuită, şi concediată. O femeie a rămas fără serviciu în preajma Crăciunului, după ce anul trecut s-a luptat cu un hoţ
de M.T.    |    25 Dec 2013   •   12:04

Din eroină s-a transformat în şomeră. O angajată a unei case de schimb valutar a aflat în mijlocul sărbătorilor de iarnă că rămâne fără loc de muncă.

Asta după ce, anul trecut, s-a apărat cu mâinile goale în faţa unui tâlhar. Iar în semn de recunoştinţă, patronul nu numai că nu a recompensat-o pentru fapta sa, ci a anunţat-o, în pragul Crăciunului, că o dă afară.

Acesta este cadoul făcut de patronul său de sărbători. Femeia, angajată la o casă de schimb valutar din Capitală, şi-a pus viaţa în pericol anul trecut pentru a apăra seiful cu bani.

S-a bătut cu mâinile goale cu hoţul care intrase peste ea, dar acesta tot a reuşit să fugă cu aproape 7.000 de lei din cei aproape 50.000 care se aflau în seif.

După incidentul prin care a trecut, femeia a rămas cu sechele, însă patronul nu a ajutat-o, iar poliţiştii nu au reuşit nici până acum să-l prindă pe autorul jafului.

×
Subiecte în articol: casa de schimb valutar jaf hot concediere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close