Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep, mândria liceului

Simona Halep, mândria liceului

Simona Halep, mândria liceului
07 Iun 2014   •   09:42
Autodisciplina spartană şi sacrificiile nebuneşti au făcut din Simona  campioana de astăzi, spun profesorii ei din liceu. Iar răsplata se măsoară acum nu doar în cupe ridicate deasupra capului, ci şi în lacrimi de bucurie. Profesorii Simonei  sunt mândri de ea şi au umplut pereţii de pe holurile liceului cu fotografiile ei.
 
Visul Simonei Halep a fost întotdeauna să câştige un turneu de grand slam, spune directorul Liceului Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanţa, unde a învăţat campioana. 
 
Simona a avut ca diriginte un profesor de ştiinţe umaniste, care a ajutat-o să-şi întărească voinţa şi trăirile interioare. 
 
Profesorii îşi aduc aminte că Simonei îi plăcea psihologia, engleza şi română. Învăţa foarte bine, având în vedere timpul pe care-l avea la dispoziţie pentru şcoală. A luat premiu în ultimii trei ani de liceu. O perioadă de timp a fost colegă de bancă cu campioana europeană la tenis de masă Ana-Maria Sebe şi au fost prietene bune. 
 
Profesorii Simonei au emoţii mari pentru finala de la Roland Garros.
 
Foştii colegi de liceu şi-o amintesc pe Simona drept o fată modestă şi foarte muncitoare. 
 
Holurile liceului "Nicolae Rotaru" sunt pline de fotografii cu Simona. Tânăra generaţie are nevoie de modele, spune directorul instituţiei.

Meciul Simonei Halep cu Maria Sharapova va fi transmis în direct de Antena 3, la ora 16:00, în parteneriat cu Eurosport.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close