Antena 3 CNN Actualitate Simţul RĂSPUNDERII lipseşte cu desăvârşire. Muncitorii care trebuiau să reabiliteze DN 66 se fereau la soare, la umbra utilajelor

Simţul RĂSPUNDERII lipseşte cu desăvârşire. Muncitorii care trebuiau să reabiliteze DN 66 se fereau la soare, la umbra utilajelor

Simţul RĂSPUNDERII lipseşte cu desăvârşire. Muncitorii care trebuiau să reabiliteze DN 66 se fereau la soare, la umbra utilajelor
de O.P.    |    22 Mai 2014   •   05:54

Timpul trece, leafa merge, în Defileul Jiului. Muncitorii care ar fi trebuit să modernizeze DN 66, pe tronsnul Bumbeşti Jiu - Petroşani, n-au făcut nici măcar un sfert din lucrări. În timp ce traficul este închis iar transportatorii au pierderi imense, muncitorii se ascund de soare.

Un control inopinat al şefului CNADR i-a luat prin surprindere pe muncitorii care ar fi trebuit să reabiliteze tronsonul dintre Bumbeşti Jiu  şi Petroşani. Deşi porţiunea este închisă de mai multă vreme pentru modernizare, puţinii muncitori care erau pe şantier, se ascundeau de soare.

Revoltat de ceea ce a descoperit pe şantier, şeful de la Drumuri i-a avertizat pe reprezentanţii consorţiului spaniol, care au câştigat lucrarea.

Reprezentantul constructorului dă vina pentru întârziere pe problemele tehnice.

Cei de la drumuri preferă să suporte întârzierea constructorului decît să rezilieze contractul, ceea ce ar duce la amânarea proiectului pentru cel puţin doi ani de zile.

Reabilitarea Drumului Naţional 66 între Rovinari şi Bumbeşti Jiu a început în 2007. De atunci, mai multe firme au încasat sume exorbitante din bani publici pentru lucrări dar n-au făcut nimic.

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close