Antena 3 CNN Actualitate Soacra lui Vitalie Proca îi cere ajutor lui Traian Băsescu pentru ca ginerele ei să aibă parte de un proces corect

Soacra lui Vitalie Proca îi cere ajutor lui Traian Băsescu pentru ca ginerele ei să aibă parte de un proces corect

Soacra lui Vitalie Proca îi cere ajutor lui Traian Băsescu pentru ca ginerele ei să aibă parte de un proces corect
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Feb 2013   •   18:00

Soacra lui Vitalie Proca, atacatorul din Vitan plătit de Mararu pentru a-şi ucide rivalul, spune că ginerele ei este nevinovat. Mai mult femeia susţine că şi atentatul de care este acuzat Vitalie în Marea Britanie este o invenţie. Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, soacra lui Vitalie Proca îi cere ajutorul lui Traian Băsescu pentru ca ginerele ei să aibă parte de un proces corect.

Soacra lui Vitalie Proca neagă orice acuzaţie care i se aduce ginerelui său şi spune că atacatorul din Vitan este încă în libertate.

Proca, acum tată a 3 copii, a fost condamnat pe când avea 17 ani la închisoare pe viaţă în Republica Moldova pentru omor, dar a fost eliberat câţiva ani mai târziu. Dosarul i-a fost fabricat, spune soacra lui Vitalie Proca, ca şi presupusul atac din metroul din Londra.

Proca a fost arestat la Moscova la începutul lunii, după ce Poliţia Română a emis un mandat internaţional de arestare pe numele său. Soacra acestuia, care este şi preşedinta asociaţiei armenilor din Republica Moldova, spune că Proca locuieşte împreună cu fiica sa la Moscova de 2 luni şi este angajat la firma fratelui său.

România a cerut Rusiei extrădarea lui Vitalie Proca, iar poliţiştii români iau în calcul deplasarea la Moscova pentru a-l interoga pe presupusul atacator din Vitan, plătit de Mararu pentru a-i omorî rivalul de o viaţă, Puiu Mironescu.



×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close