Antena 3 CNN Actualitate Șocant! Bărbatul mort după ce a refuzat internarea pentru COVID-19 ar fi murit, de fapt, de infarct

Șocant! Bărbatul mort după ce a refuzat internarea pentru COVID-19 ar fi murit, de fapt, de infarct

Medicul Valentin Boldea face acuzații grave. Bărbatul despre care autoritățile au anunțat, miercuri, că a murit de coronavirus după ce a refuzat internarea, ar fi decedat, de fapt, de infarct.

Șocant! Bărbatul mort după ce a refuzat internarea pentru COVID-19 ar fi murit, de fapt, de infarct
de Laura Dinu    |    17 Iul 2020   •   09:05

”Dar ce spuneți de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva, la prima lui prezentare la UPU, personalul s-a axat doar pe testarea COVID 19 și au omis să-i facă un consult cardiologic?

Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc și în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent ci un sistem care își axează atenția doar pe COVID și uităm că oamenii vin la urgente și cu alte patologii”, scrie medicul Valentin Boldea pe o rețea socială. 

Miercuri, a apărut știrea potrivit căreia un gălățean în vârstă de 45 de ani, cu obezitate de gradul 3 și pozitiv SARS-CoV-2, a murit la câteva ore după ce a refuzat internarea. Bărbatul se prezentase marți la spital, unde a refuzat internarea susţinând că se simte bine.

Acesta tuşea, dar nu avea febră sau alte simptome ale infecţiei, potrivit medicilor gălăţeni. Din nefericire, câteva ore mai târziu, starea de sănătate a bărbatului s-a degradat şi a murit.

„Nu avea febră, el tuşea, dar a refuzat internarea, a spus că se simţea bine. Aseara (marți seara - n.r.) s-a degradat starea lui de sănătate. O ambulanţă a ajuns la domiciliul persoanei în jurul orei 1.00, dar din păcate nu au putut să o salveze, deşi au aplicat metode de resuscitare. Nu s-a mai putut face nimic, păcat, este o viaţă pierdută”, i-a declarat, miercuri, pentru Mediafax, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.

 

×
Subiecte în articol: Galați coronavirus asimptomatic infarct
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close