Antena 3 CNN Actualitate Şocant. Trei tipuri de marijuana, comercializate în farmacii

Şocant. Trei tipuri de marijuana, comercializate în farmacii

Şocant. Trei tipuri de marijuana, comercializate în farmacii
07 Dec 2015   •   11:39

Trei tipuri de marijuana, obţinute din tot atâtea feluri de canabis, vor fi comercializate în farmaciile din Uruguay, în 2016, informează Reuters preluat de ziarulring.ro.

Fiecare varietate va conţine diferite cantităţi ale compuşilor tetrahidrocanabinol (THC) şi cannabidiol (CBD), potrivit declaraţiilor preşedintelui autorităţii de reglementare a medicamentelor, Milton Romani. "Vor exista trei opţiuni cu indicaţii referitoare la efecte care îi vor îndruma pe începători să pornească de la nivelul cel mai scăzut de THC", a declarat Romani, aflat la Expocannabis 2015, un eveniment care se desfăşoară până luni la Montevideo.

Acesta nu a făcut cunoscute numele celor trei varietăţi. Uruguay a devenit, în 2013, prima ţară care a legalizat cultivarea şi distribuirea de marijuana, cu scopul de a controla traficul şi de a anihila reţelele, dar şi de a taxa consumul. Marijuana va fi vândută în Uruguay la preţul de 1 dolar pentru un gram, iar localnicii au dreptul să cumpere până la 40 de grame pe lună.



×
Subiecte în articol: marijuana farmacie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close