Antena 3 Actualitate Social 180 de turişti români, blocaţi de mai bine de nouă ore pe un aeroport din Egipt

180 de turişti români, blocaţi de mai bine de nouă ore pe un aeroport din Egipt

26 Oct 2017   •   23:23
180 de turişti români, blocaţi de mai bine de nouă ore pe un aeroport din Egipt
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Aproximativ 180 de turşti români care trebuiau să se întoarcă joi dintr-o vacanţă din Egipt sunt blocaţi mai bine de nouă ore pe aeroportul din Hurghada, aflat la 500 de km sud de Cairo, din cauza, se pare, a unei defecţiuni tehnice a aeronavei Blue Air cu care trebuiau să se întoarcă în ţară.

Aeronava Blue Air care trebuia să-i aducă pe cei 180 de turişti români în România era programată să decoleze la ora locală 13.25 (14.25 ora României). Românii au fost urcaţi în avion şi ţinuţi acolo patru ore, după care au fost duşi înapoi în aeroport.

Contactaţi de News.ro, reprezentanţii agenţiei de tursim TezTour, prin care românii şi-au rezervat biletele de vacanţă, au declarat că vina aparţine companiei Blue Air. ”Sunt probleme tehnice cu aeronava. Turiştii vor fi mutaţi la un hotel, iar mâine dimineaţă se vor întoarce în România la prima oră”, a declarat Daniel Dospinescu, consultant al TezTour.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close