Antena 3 CNN Actualitate Social A povestit pe Facebook că a fost violată. Răspunsul pe care un preot i l-a dat, a revoltat întreaga lume

A povestit pe Facebook că a fost violată. Răspunsul pe care un preot i l-a dat, a revoltat întreaga lume

A povestit pe Facebook că a fost violată. Răspunsul pe care un preot i l-a dat, a revoltat întreaga lume
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Noi 2017   •   10:48

O tânără a povestit  pe Facebook faptul că a fost violata.  Un preot i-a văzut postarea și a dat un răspuns care a revoltat o țară întreagă.

Potrivit metro.co.uk, Lorenzo Guidotti, un preot paroh din Bologna, a reușit să își atragă antipatia enoriașilor săi și nu numai. Acesta a aflat de cazul unei tinere violate și a dat vina pe ea. Acesta i-a lasat comentarii pe care nu te astepti sa le auzi din gura unui preot.

”Imi pare rău dar, dacă înoți în acvariu alături de pești piranha, nu te poți plânge că te-au atacat”, a fost mesajul lăsat de Lorenzo Guidotti, un preot paroh din Bologna.

Tânara le-a mrturisit polițiștilor că a fost violată de un bărbat nord-african. Îl cunoscuse în oraș și ea era sub influența băuturilor alcoolice.

”Dragă, îmi pare rău, dar te imbeți peste masură și apoi cu cine pleci? Cu un nord-african?”, a mai scris preotul.

Lorenzo Guidotti și-a bătut joc și de italienii care imbrățișează venirea imigranților în țara lor.
”Înțelegi că, ajutată de alcool, ai înghițit tirada ideologică despre ‘primirea tuturor’? Dragă, în acest moment, să umbli goală este cel mai minor lucru care ți se poate întâmpla”, a mai adăugat parohul.

×
Subiecte în articol: preot mesaj poveste viol tanara raspuns
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close