Antena 3 CNN Actualitate Social Accident cumplit în Satu Mare, cu două autobuze. Planul roșu de intervenție a fost activat

Accident cumplit în Satu Mare, cu două autobuze. Planul roșu de intervenție a fost activat

Accident cumplit în Satu Mare, cu două autobuze. Planul roșu de intervenție a fost activat
Sursa foto: Foto: IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania/ Facebook
19 Apr 2018   •   08:22

UPDATE: Un număr de 12 persoane, dintre care două în stare gravă, au fost transportate la spital în urma accidentului de joi dimineaţa, din municipiul Satu Mare, în care au fost implicate două autobuze. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Adriana Pop, a declarat, pentru AGERPRES, că intervenţia promptă a echipajelor de descarcerare, SMURD şi a celor medicale a făcut ca Planul Roşu, activat la ora 7,10, să înceteze după circa o oră. 

"Au fost 12 persoane în total, dintre care 10 pasageri şi doi şoferi. Toate sunt considerate victime. Iniţial au fost preluate opt, dintre care şase persoane fără probleme deosebite şi două accidentate grav. Alte patru persoane au fost şi ele transportate la spital. Accidentul a fost la 7,10 şi la 8,12 deja a încetat Planul Roşu", a precizat Adriana Pop. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident în care au fost implicate două autobuze a avut loc joi dimineaţa în municipiul Satu Mare, pentru asigurarea intervenţiei fiind activat Planul roşu de intervenţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

Accidentul s-a soldat, până în prezent, cu opt victime, potrivit IGSU. 

Dintre acestea, o persoană a fost surprinsă sub unul din autobuze, ea fiind recuperată de către pompieri şi transportată la spital, iar alte şase au suferit leziuni uşoare. 

Unul din şoferi este încarcerat, dar conştient. 

Potrivit ISU Satu Mare, la faţa locului au fost alertate 2 autospeciale de stingere, 3 de descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensivă SMURD şi 4 echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident autobuze
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close