Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav pe DN 1. O mașină s-a izbit de un autocar cu 40 de persoane: o persoană a decedat, iar altele sunt rănite

Accident grav pe DN 1. O mașină s-a izbit de un autocar cu 40 de persoane: o persoană a decedat, iar altele sunt rănite

Accident grav pe DN 1. O mașină s-a izbit de un autocar cu 40 de persoane: o persoană a decedat, iar altele sunt rănite
01 Apr 2018   •   09:49

Update: Pasagera din autoturismul care a intrat, duminică, într-un autocar pe DN 1, în judeţul SIbiu, nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor şi a fost declarat decesul. O altă persoană a fost transportată la spital. Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ.

Știrea inițială: Un autocar în care se află aproximativ 40 de pasageri a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu. O maşină care a fost pierdută de sub control a pătruns pe contrasens şi a lovit autocarul. O persoană din autoturism este încarcerată, iar cel puţin una din autocar este rănită.

Potrivit poliţiştilor sibieni, un accident s-a produs, duminică dimineaţă, pe DN 1, în zona denumită Hula Bradului, fiind implicate un autocar cu 40 de pasageri şi un autoturism, scrie news.ro.

”Accident rutier grav, pe fondul vitezei neadaptate. Şoferul unui turism condus spre Braşov, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga, carosabil ud, pierde controlul directiei, patrunde pe contrasens si intra in coliziune cu un autocar”, au precizat poliţiştii.

×
Subiecte în articol: accident Sibiu masina autocar victime
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close