Antena 3 Actualitate Social Accident șocant într-un spital! Fetița de patru ani care a căzut pe fereastră a murit

Accident șocant într-un spital! Fetița de patru ani care a căzut pe fereastră a murit

27 Oct 2017   •   18:31
Accident șocant într-un spital! Fetița de patru ani care a căzut pe fereastră a murit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Update: Medicii au declarat decesul fetiţei de patru ani, care a căzut, vineri după-amiază, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Caludia Tatarici, a declarat că fetiţa a intrat în stop-cardio respirator după ce a căzut pe fereastră, de la etajul secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia, unde era internată alături de mama ei.

"Copilul, în stop cardio-respirator, a fost asistat, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului din Medgidia, de echipajul elicopterului SMURD, care s-a deplasat acolo pentru a prelua pacienta. Din nefericire, pacienta nu a răspuns protocolului de resuscitare şi a fost declarat decesul", a afirmat dr. Claudia Tatarici.

Știre inițială: O fetiţă de patru ani este în stop-cardio respirator după ce a căzut pe fereastră, vineri după-amiază, de la etaj secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici, cadrele medicale sunt în alertă după ce un copil cu vârsta aproximativă de patru ani a căzut de la înălţime, chiar din clădirea Spitalului Municipal Medgidia, unde era internată împreună cu mama sa.

"Copilul se află în stop cardio-respirator, fiind asistat, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului din Medgidia, de echipajul elicopterului SMURD, care s-a deplasat acolo pentru a prelua pacienta, după încheierea protocolului de resuscitare", a declarat Claudia Tatarici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close