Antena 3 CNN Actualitate Social Adevărul despre relaţia lui Traian Băsescu cu Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidenţial

Adevărul despre relaţia lui Traian Băsescu cu Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidenţial

Adevărul despre relaţia lui Traian Băsescu cu Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidenţial
Sursa foto: foto: Agerpres
24 Oct 2018   •   11:09

Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, a povestit în cartea sa, "Cronică de Cotroceni", câteva episoade relevante privind relaţia pe care fostul preşedinte al României o avea cu Elena Udrea.

„Pe la şase seara, m-a chemat la el (n. red - la Traian Băsescu) în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului", a povestit Adriana Săftoiu, relatează Pro Sport.

O altă scenă povestită de Adriana Săftoiu s-a desfăşurat într-un avion care ducea delegaţia României la un summit găzduit de Polonia: „Traian Băsescu i-a sugerat cât a putut de discret să încerce ceva mai acoperit. Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia. Elena Udrea a mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, a dispărut din delegaţie. A reapărut în cladirea unde avea loc acel summit cu bluza schimbată, purta o helancă. Traian Băsescu nu s-a putut abţine: "Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire!". Uneori aveau haz împreună", se arată în cartea Adrianei Săftoiu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Elena Udrea Adriana Saftoiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close