Antena 3 CNN Actualitate Social Florin Cîțu: Românii nu trebuie să facă servicii de curierat între instituțiile statului. Pas uriaş spre debirocratizare

Florin Cîțu: Românii nu trebuie să facă servicii de curierat între instituțiile statului. Pas uriaş spre debirocratizare

Pas uriaş spre debirocratizare, anunțat de premierul desemnat Florin Cîţu luni dimineaţă. Adeverinţa de venit va fi transmisă în format electronic instituţiilor din subordinea Ministerului Muncii.

Florin Cîțu: Românii nu trebuie să facă servicii de curierat între instituțiile statului. Pas uriaş spre debirocratizare
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    02 Mar 2020   •   12:06

„Românii nu trebuie sa facă servicii de curierat între instituțiile statului”, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

În mesajul postat pe reţeaua de socializare, Cîţu asigură că sistemul informatic este pregătit să transmită adeverinţa de venit în format electronic. 

Astfel, oamenii vor fi scutiți de drumuri și de cozile interminabile.

„V-am promis și ne ținem de cuvânt.

Astăzi încă o veste bună pentru TOȚI românii.

Fără curierat între instituții!

Adeverință de venit va fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii. Românii nu trebuie sa facă servicii de curierat între instituțiile statului.

Sistemul informatic este dezvoltat și administrat de Ministerul Finanțelor Publice si pregătit să trimită adeverința de venit în format electronic.

În acealsi timp, ne împrumutăm mai IEFTIN în lei în fiecare zi și la dobânzi NEGATIVE în euro.

ECONOMISIM bani și CREȘTEM puterea de cumpărare a generațiilor viitoare”, a scris Florin Cîțu, luni, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: debirocratizare
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close