Antena 3 CNN Actualitate Social Alunecare de teren pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva. Anunțul făcut de CNAIR

Alunecare de teren pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva. Anunțul făcut de CNAIR

Alunecare de teren pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva. Anunțul făcut de CNAIR
23 Oct 2018   •   12:39

O alunecare de teren s-a produs pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva, care ar urma să fie finalizat la sfârşitul anului, însă reprezentanţii CNAIR spun că sunt probleme, deoarece nu a afectat şoseaua şi consideră că acestea sunt uzuale când se sapă în versanţi.

„Nu este o alunecare de mari dimensiuni, sunt uzuale alunecările acestea în şantiere, în general când se sapă în debleuri, în versaţi. Constructorul ne-a dat asigurări că are capacitatea să rezolve rapid situaţia acolo.

Trebuie să scoată plasele - că erau deja montate -, ancorele, îndepărtează cantităţile de pământ, după care repoziţionează plasele şi, practic, lucrarea aceasta va fi efectuată destul de repede astfel încât nu o să afecteze bunul mers al proiectului. Ei zic că nu va întârzia finalizarea pentru că au şi utilaje şi muncitori suficienţi să rezolve problema”, a spus Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: autostrada Lugoj deva CNAIR
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close