Antena 3 CNN Actualitate Social Ancheta în cazul incendiului de la Bamboo, îngreunată. Ce a ieșit acum la iveală

Ancheta în cazul incendiului de la Bamboo, îngreunată. Ce a ieșit acum la iveală

Ancheta în cazul incendiului de la Bamboo, îngreunată. Ce a ieșit acum la iveală
Sursa foto: Foto: Facebook/ISU
de M.Z.    |    14 Feb 2017   •   09:30

Apar noi informaţii din dosarul incediului la clubul Bamboo. Ancheta este îngreunată din cauza faptului că imobilul este ridicat peste un sit arheologic şi nu poate fi demolat fără un aviz al Ministerului Culturii. 

Mai mult, acum se investighează şi modul în care a primit autorizaţie de construcţie, pentru că documentele nu ar avea legătură cu realitatea.

A trecut aproape o lună de la incendiu, dar anchetatorii nu au putut intra în fostul club pentru a culege probele de care au nevoie. Iar acest lucru pare a fi tot mai greu, mai ales că s-a descoperit că Bamboo era construit în apropierea unor situri arheologice, iar o eventuală demolare ar putea distruge artefactele.

Acum este nevoie de un aviz de la ministerul Culturii şi Primăria Capitalei. 

Şi pentru că sunt suspiciuni cu privire la modul în care au fost date autorizaţiile şi s-a construit pe terenul de la Bamboo, autorităţile investighează. Iar pe viitor se pune problema unor consultări dacă se va reconstrui clubul, aşa cum îşi doreşte Gesue Castellano. 

În urma incendiului izbucnit în 21 ianuarie, clubul Bamboo a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare parte. Atunci, au ajuns la spitalele din Capitală 44 de persoane. 

×
Subiecte în articol: Bamboo
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close