Antena 3 Actualitate Social Autocar cu 49 de copii şi 11 adulţi s-a răsturnat la Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat

Autocar cu 49 de copii şi 11 adulţi s-a răsturnat la Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat

29 Iun 2018   •   08:14
Autocar cu 49 de copii şi 11 adulţi s-a răsturnat la Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat

Planul roşu de intervenţie a fost activat joi noapte în judeţul Constanţa.

Un autocar în care se aflau 49 de copii şi 11 adulţi s-a răsturnat în apropiere de Mihail Kogălniceanu. Aproape toate forţele de intervenţie ale ISU Constanţa au fost trimise la locul accidetului. Trei copii au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Restul au primit îngrijiri medicale şi au fost cazaţi peste noapte în localitatea Mihail Kogălniceanu. Copiii veneau din Bulgaria şi se duceau acasă în Ucraina.

Potrivit sursei citate, accidentul, pentru care iniţial a fost iniţiat planul roşu de intervenţie, a fost raportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Ambulanţă Constanţa, la faţa locului fiind mobilizate importante forţe de intervenţie ( 9 ambulanţe tip B2 cu asistent, 2 ambulanţe tip C2 cu medic,o ambulanţă SMURD C1 cu medic şi o maşină pentru transport victime multiple), având în vedere numărul mare de persoane aflate la bordul autocarului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close