Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul Adrian Cuculis dă în judecată Primăria Capitalei, după ce şobolanii i-au stricat maşina

Avocatul Adrian Cuculis dă în judecată Primăria Capitalei, după ce şobolanii i-au stricat maşina

Avocatul Adrian Cuculis dă în judecată Primăria Generală a Capitalei, după ce a găsit o piesă de la mașină stricată de șobolani pe care i-a şi prins în fapt.

Avocatul Adrian Cuculis dă în judecată Primăria Capitalei, după ce şobolanii i-au stricat maşina
de Claudia Popovici    |    04 Iul 2021   •   18:06

Avocatul Adrian Cuculis îl acuză pe Nicuşor Dan că pune în pericol viaţa cetăţenilor din cauza aprobării foarte târzii a planului de deratizare şi dezinfecție. Zeci de oameni se confruntă cu situații incredibile din cauza invaziei de șobolani.

În motivarea deciziei sale, de a da în judecată Primăria Capitalei, avocatul Adrian Cuculis vine cu o experienţă personală cu șobolanii care i-au stricat o piesă de la maşină lăsându-l în drum.

„O situație mai puțin plăcută. Sigur nu știu dacă provine din Sectorul 1 sau provine chiar de la primăria Capitalei, de la Nicușor Dan, pentru că știm foarte bine planul de deratizare pe întreg municipiul București pentru 2021 a fost aprobat abia în mai 2021, nu ca în anii trecuți când era aprobat cu un an înainte.

Niște șobolani au intrat în mașină sau, mai bine spus, în interiorul capotei și acolo s-au apucat să roadă niște cabluri ceea ce a adus până la urmă la o distrugere, respectiv la ruperea unei curele care nu face nimic altceva decât să ajute la alimentarea bateriei atunci când mașina este în mișcare.

S-a rupt cureaua, am rămas cu mașina în mijlocul drumului. Am fost nevoit să merg și să solicit asistență unei platforme pentru a aduce mașina în service. Este o mașină absolut nouă, are 9.000 de km şi putea să fie mult mai grav, respectiv șobolanii care mișună nestingheriți prin București să roadă cablurile de electricitate", a spus avocatul Adrian Cuculis. 

 

×
Parteneri
Măsurile de protecţie pe energie prelungite cu încă un an
x close