Antena 3 Actualitate Social Avocatul Elenei Udrea, declarații după ce s-a redeschis dosarul Andronic-Udrea: S-a depus o plângere penală

Avocatul Elenei Udrea, declarații după ce s-a redeschis dosarul Andronic-Udrea: S-a depus o plângere penală

04 Mar 2019   •   13:34
Avocatul Elenei Udrea, declarații după ce s-a redeschis dosarul Andronic-Udrea: S-a depus o plângere penală

Lovitură dură pentru procurorii DNA. Judecătorii de la Înalta Curte au cerut refacerea rechizitoriului în dosarul în care sunt vizaţi Elena Udrea şi Dan Andronic. Judecătorii i-au dat dreptate lui Dan Andronic care a susținut că percheziția informatică efectuată de DNA a fost ilegală.

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat că procuroii au intrat ilegal în posesia datelor informatice care au folosit la inculparea celor doi.

”Instanța a constatat că procurorii au pătruns în mod ilegal într-un sistem informatic și au transferat în mod nelegal date informatice de pe sisteme de stocare. Aceste date au fost folosite în acuzarea celor doi. Domnul Andronic a formulat deja o plângere penală împotriva persoanelor vinovate. 

Dacă se întârzie cu venirea în țară a Elenei Udrea, este din cauza fetiței. Ea este obișnuită cu clima de acolo și se așteaptă o perioadă mai favorabilă, nu e vorba de vreo acuzație penală”, a declarat Veronel Rădulescu.

×
Subiecte în articol: Udrea avocat dosar plangere

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close