Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din București a încercat să scape de amendă un buletin care expiră în mileniul următor (FOTO)

Un bărbat din București a încercat să scape de amendă un buletin care expiră în mileniul următor (FOTO)

Un bărbat din Capitală a încercat să scape de măsurile impuse de starea de urgență cu un document intitulat „ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”. Jandarmii din Capitală mai că au început să râdă.

Un bărbat din București a încercat să scape de amendă un buletin care expiră în mileniul următor (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay
23 Apr 2020   •   11:26

Aşa-zisul act de identitate, de dimensiunea unui permis de conducere, indica naţionalitatea titularului drept „suveran”, iar la data naşterii mai 2018. Mai mult, actul ar expira abia mileniul următor, în anul 3119, scrie adevarul.ro.

„A refuzat legitimarea motivând că este suveran Marţi, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”. Documentul nu este, conform legislaţiei în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare”, spune un comunicat al Direcției Generale de Jandarmi București.

Sursa foto: Adevarul

×
Subiecte în articol: barbat amenda
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close