Antena 3 Actualitate Social Un bărbat fără adăpost din Botoşani a găsit 20.000 de lei într-un tomberon şi i-a predat poliţiei

Un bărbat fără adăpost din Botoşani a găsit 20.000 de lei într-un tomberon şi i-a predat poliţiei

de Claudia Popovici    |    16 Iul 2021   •   17:02
Un bărbat fără adăpost din Botoşani a găsit 20.000 de lei într-un tomberon şi i-a predat poliţiei
Sursa foto: Gettyimages

Deși ar fi avut mare nevoie de ei, un bărbat fără adăpost a predat poliţiei cei 20.000 de lei pe care i-a găsit într-un container de depozitare a deșeurilor menajere amplasat în cartierul Pacea din Botoșani.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Hăneşti. Rămas fără adăpost omul îşi duce zilele pe străzi şi uneori se bucură de mila celor din jur. 

Viaţa însă l-a testat atunci când, în timp ce căuta de mâncare într-un tomberon amplasat în cartierul Pacea din municipiul Botoșani, a găsit nu mai puțin de 20.000 de lei.

Deşi avea mare nevoie de ei, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a mers imediat la cea mai apropiată secţie de Poliţie. Ajuns acolo oamenii legii au rămas profund impresionați de gestul său.

„Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoșani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean, potrivit Agerpres.

Poliţiştii reamintesc faptul că însușirea bunului găsit reprezintă infracțiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close