Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în judeţul Neamţ. O măicuţă ar fi bătut o copilă de doar 12 ani într-un microbuz

Caz șocant în judeţul Neamţ. O măicuţă ar fi bătut o copilă de doar 12 ani într-un microbuz

Caz șocant în judeţul Neamţ. O măicuţă ar fi bătut o copilă de doar 12 ani într-un microbuz
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Feb 2018   •   17:43

Caz șocant în județul Neamț.  O măicuță a terorizat o copilă de 12 ani, într-un microbuz cu care fata se întorcea de la școală.  

Martori la eveniment au fost cei aproximativ 20 de călători, dar și șoferul, care n-ar fi scăpat nici el de amenințări și de injurii. Familia copilei a depus o plângere la Poliție iar oamenii legii încearcă acum să dea de urma femeii.

Tătal fetei a declarat că fetița a venit plângând, a fugit din stație. Șoferul mi-a spus că sună la „112”, că nu se poate așa, că a început să îl filmeze, iar călătorii au spus că șoferul poate face accident dacă e agasat. Au început discuții, injurii și amenințări, a împins-o pe fetița mea care mai era cu o altă colegă, a zis că nu poate ea merge cu autobuzele din cauza bețivilor și a obezilor, și a copiilor de braconieri. Eu nici nu mă ocup cu vânatoarea, fetița mea e slabă, face tenis, e civilizată, e premiantă. Anul trecut a avut a doua medie din clasă, acum e în stare de șoc, refuza să mai meargă cu microbuzul.

După incident, fetița a suferit un atac de panică, iar  a doua zi a refuzat să mai meargă la scoala de teamă să mai circule cu microbuzul, informează stiri-neamt.ro.

Parinții au dus-o la spital, pentru că nu a putut dormi și s-a simțit rău. În urma sesizării, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a demarat o anchetă.

×
Subiecte în articol: copila microbuz Neamţ bătaie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close