Antena 3 Actualitate Social Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK: ”Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus că nu trebuia să ies eu. Toţi au fost uimiţi când m-au ascultat”

Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK: ”Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus că nu trebuia să ies eu. Toţi au fost uimiţi când m-au ascultat”

02 Oct 2018   •   15:12
Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK: ”Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus că nu trebuia să ies eu. Toţi au fost uimiţi când m-au ascultat”
Sursa foto: foto- Youtube

Contratenorul Cezar Ouatua povestit ce simte în legătură cu eliminarea de la show-ul „X Factor UK“, unde a impresionat în etapa audiţiilor, şi în ce a constat misiunea lui odată cu această apariţie.

Cezar Ouatu a fost înlocuit pe scaun de compozitoarea Janice Robinson, în vârstă de 50 de ani, care a interpretat piesa Arethei Franklin, „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman“.    

Câteva dintre reacţiile oamenilor din social media referitoare la acest aspect sunt: „Sunt dezgustată. Cezar Ouatu este fabulos. Este o nedreptate“, „Cezar să iasă? El este de departe cel mai bun cântăreţ. Sper să îl aducă înapoi. Este asta o competiţie de muzică sau ce?!“.    

Contactat telefonic de „Adevărul“, Cezar Ouatu a declarat că nu este supărat de hotărârea actriţei Ayda Williams de a-l înlocui cu Jenny la „X Factor UK“. El a povestit că şi-a dus la îndeplinire misiunea de a fi apreciat la nivel internaţional.   

„Nu sunt deloc supărat, sunt chiar foarte fericit, pentru că reacţiile concurenţilor din echipa mea, ale membrilor juriului şi ale publicului sunt mai relevante decât orice trecere într-o altă etapă. Eu sunt foarte bucuros că am creat ecouri foarte bune din toate punctele de vedere pe plan internaţional. Mă rog, mai puţin pe partea de România, pentru că anumiţi români au înţeles că eu mi-am renegat ţara, ceea ce nu are nicio legătură, este doar o chestie de marketing şi de strategie de imagine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close