Antena 3 CNN Actualitate Social Zeci de oameni stau la coadă, la Tribunalul București: 'Avem nevoie urgent de videoconferință'

Zeci de oameni stau la coadă, la Tribunalul București: 'Avem nevoie urgent de videoconferință'

Imagini surprinse joi dimineață la Tribunalul București. Zeci de oameni stau la o coadă infernală.

Zeci de oameni stau la coadă, la Tribunalul București: 'Avem nevoie urgent de videoconferință'
14 Mai 2020   •   11:18

Oamenii se pare ca au uitat de restricțiile de combatere a noului coronavirus și nu păstrează nici măcar măsura de distanțare socială, persoanele înghesuindu-se în fața instituției. Coada a ajuns aproape de șosea.

Avocații amenință cu protest generalizat!

Fotografia a fost făcută publică odată cu mesajul: ”Dacă nu se implementează urgent procesul prin video-conferință, voi îndemna ca toți colegii avocați din România să intrăm în protest generalizat”.

 Președintele Klaus Iohannis a făcut apel la români să respecte în continuare măsurile de igienă și distanțare socială.

“Din păcate am depășit astăzi numărul de 10.000 de persoane infectate cu COVID 19 și avem o creștere semnificativă a cazurilor confirmate în ultimele 24 de ore, aproape 400 de cazuri noi. Aceste date ne arată că suntem încă pe un trend ascendent al epidemiei și trebuie să continuăm să respectăm, cu strictețe, aș spune aproape cu sfințenie, măsurile de igienă și de distanțare socială. Nu ne putem permite să slăbim deloc vigilența, pentru că nu ne aflam încă în etapa în care putem vorbi de o plafonare a curbei infecției în tara noastră”, a declarat Klaus Iohannis, joi, într-o declarație publică.

 

×
Subiecte în articol: Tribunalul Bucuresti Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close