Antena 3 CNN Actualitate Social Atenționare de polei și cod galben de ceață, până la ora 14. Vezi zonele vizate

Atenționare de polei și cod galben de ceață, până la ora 14. Vezi zonele vizate

Atenționare de polei și cod galben de ceață, până la ora 14. Vezi zonele vizate
de M.Z.    |    30 Ian 2017   •   12:12

UPDATE 12.12 - Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, luni, atenţionarea nowcasting Cod galben de polei şi burniţă pentru municipiul Bucureşti, până la ora 13:00. 

Potrivit meteorologilor, în următoarea oră, în Capitală se vor semnala depuneri locale de polei, precum şi burniţă. 

De asemenea, până la ora 14:00, în judeţul Maramureş (localităţile: Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Şomcuţa Mare, Tăuşii-Măgherăuş, Ulmeni, Ardusat, Ariniş, Asuaju de Sus, Băiţa de Sub Codru, Boiu Mare, Cicârlău, Coaş, Coltău, Copalnic-Mănăştur, Dumbrăviţa, Fărcaşa, Gârdani, Groşi, Mireşu Mare, Recea, Remetea Chioarului, Săcălăşeni, Sălsig, Satulung, Valea Chioarului şi Vima Mică) se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. 

UPDATE 10.22 - Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o nouă atenţionare nowcasting Cod galben de polei, valabilă pe durata următoarelor două ore în Municipiul Bucureşti. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, se vor semnala atât depuneri locale de polei, cât şi burniţă. 

Atenţionările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

----------------------------

Știrea inițială 09.45

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi chiciură în 11 judeţe şi o atenţionare de polei şi burniţă pentru Bucureşti, valabile în următoarele ore. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, se vor semnala depuneri de polei şi burniţă în Bucureşti, iar până la ora 9:00, vor fi fenomene similare în mai multe localităţi din judeţele Teleorman, Gorj, Dolj, Olt şi Vâlcea. 

De asemenea, până la ora 10:00, în judeţele Braşov, Harghita, Covasna şi Sibiu va fi ceaţă, fenomen ce determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, dar şi depuneri îngheţate.

Tot până la ora 10:00, se vor semnala depuneri de polei şi burniţă în zona de câmpie a judeţului Argeş, iar până la ora 11:00 în mai multe localităţi din judeţul Maramureş va persista ceaţa, care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. În această zonă vor fi condiţii pentru depuneri de chiciură. 

Atenţionările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: cod galben ANM burnita prognoza meteo meteo
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close