Antena 3 CNN Actualitate Social Cozi uriaşe de DN1, se circulă în coloană pe Valea Prahovei: românii se întorc acasă din vacanţa de Crăciun

Cozi uriaşe de DN1, se circulă în coloană pe Valea Prahovei: românii se întorc acasă din vacanţa de Crăciun

Au început să se formeze coloane de maşini pe Drumul Naţional 1 Ploiești Brașov, în Bușteni și Comarnic, luni după-amiază. 

Cozi uriaşe de DN1, se circulă în coloană pe Valea Prahovei: românii se întorc acasă din vacanţa de Crăciun
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2022   •   15:26

Polițiștii recomandă șoferilor să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate, informează Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este intens pe DN 1 Ploiești – Brașov, astfel că se circulă în coloană de la intersecția cu DN 73A (Pârâul Rece) către centrul stațiunii Bușteni, pe sensul de coborâre spre Capitală, precum și pe raza localității Comarnic, județul Prahova, pe sensul de urcare spre Brașov.

Polițiștii recomandă șoferilor să sporească atenția la volan și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate.

"Luați în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv: DN 1A Brașov – Cheia - Ploiești, DN 73 Râșnov - Bran – Câmpulung – Pitești, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște sau DN 71 Sinaia – Târgoviște – București. Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu (Valea Oltului), circulația se desfășoară în condiții de fluență", se menționează în finalul comunicatului.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close