Antena 3 Actualitate Social Criminalul din Brașov a lăsat un jurnal! Ce a scris bărbatul după triplul asasinat

Criminalul din Brașov a lăsat un jurnal! Ce a scris bărbatul după triplul asasinat

02 Apr 2018   •   23:20
Criminalul din Brașov a lăsat un jurnal! Ce a scris bărbatul după triplul asasinat

La scurt timp după triplul asasinat, Florin Buliga, supranumit criminalul din Braşov, a scris câteva pagini într-un jurnal.

Acestea sunt cuvintele aşternute pe hârtie de Florin Buliga.

 „26.03.2018 Astăzi Ştefan, Monica şi Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul uşor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aş fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuţitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic.”

Fila a 2-a "Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, şi noi sclavi pe el. Am înţeles că suntem fiinţe de lumina, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înţelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar şi în familie. Familiile sunt dezbinate, fugiţi din ţara, ţara este sarăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „fratii tai” şi apoi şterge – n.n.) toţi fug după bani şi apoi vor sănătate. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii.”

Fila a 3-a  „Uite că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvânt şters – n.n.) unde. Am văzut ieri la mănăstirea Sinca Veche cum un ( n.n textul nu are final)”  se arată în notiţele lui Florin Buliga, criminalul din Braşov, conform sursei citate, scrie evz.ro.

×
Subiecte în articol: jurnal
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close