Antena 3 CNN Actualitate Social Criminalul din Timișoara care i-a retezat capul cu drujba unui bărbat, condamnat la închisoare pe viață

Criminalul din Timișoara care i-a retezat capul cu drujba unui bărbat, condamnat la închisoare pe viață

Sentință dură și definitivă în Timișoara, în cazul criminalului Muntean Dorin-Sebastian, care a ucis un bărbat cu drujba.

Criminalul din Timișoara care i-a retezat capul cu drujba unui bărbat, condamnat la închisoare pe viață
Sursa foto: Foto: opiniatimisoarei.ro
21 Ian 2020   •   15:20

Omor calificat și cruzimi, distrugere, violare de domiciliu și loviri și alte violențe. Sunt faptele pentru care ucigașul care a măcelarit un om lângă Timișoara va ajunge după gratii pentru tot restul vieții lui.

Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au dat sentința definitivă în cazul crimei care a îngrozit o țară întreagă.

Dupa ce la Tribunal magistratii stabilisera o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare, cei de la Curte au decis ca Dorin Sebastian Muntean sa isi petreaca restul zilelor in penitenciar.

Dupa ce ucigasul a contestat sentinta anterioara, Curtea de Apel Timisoara a decis in 20 ianuarie: ‘desfiinteaza, in parte, sentinta apelata si, rejudecand, dispune condamnarea inculpatului Muntean Dorin-Sebastian la pedeapsa detentiunii pe viata pentru savarsirea infractiunii de omor calificat’.

Va reamintim, in noaptea de 30 spre 31 ianuarie, Doru Sebastian Moldovan, de loc din Arad, a fost hotarat sa ucida. Acesta si-a pus o drujba in masina si a mers glont in Sanandrei, langa Timisoara, cu gandul de a-l ucide pe cel care ii vanduse o masina si, sustinea el, l-ar fi inselat, scrie opiniatimisoarei.ro.

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close