Antena 3 Actualitate Social Cristian Tudor Popescu: Klaus Iohannis a jucat un teatru de prost gust

Cristian Tudor Popescu: Klaus Iohannis a jucat un teatru de prost gust

01 Mai 2020   •   21:24
Cristian Tudor Popescu: Klaus Iohannis a jucat un teatru de prost gust
Sursa foto: Hepta

Cristian Tudor Popescu Iohannis a jucat un „teatru de prost gust, demn de un politician de doi bani”, referându-se la afirmația în care a spus că PSD a vrut să vândă Ardealul.

„Vă mărturisesc. Mă uit la Klaus Iohannis de vreo 10 ani și în general cred că este aproape imposibil să mă mai surprindă vreun om politic cu ceva în Romania.

Îi stiu pe toți. De data asta m-a surprins, nu m-aș fi așteptat. Klaus Iohannis are multe hibe, este de o aroganță imensă, este distant că ființă umană, este trufaș, este rece. Domn'e, dar n-am crezut că e capabil de un asemenea kitsch. Este un kitsch. Un teatru de un prost gust desăvârșit, demn de un politician de doi bani.

Plus doza asta de histrionism cu 'Jo napot kivanok, PSD'. 'Jo napot kivanok, PSD'. A jucat, pur și simplu, teatru. Nu l-am crezut capabil de așa ceva, să intre în această zonă. A intrat în zona mocirlei slinoase din politică. Nu am crezut că va recurge la așa ceva. A forțat peste marginile admise lovitura politică (....) kitsch de nivelul celor mai cretinoizi naționaliști. E ridicol, e penibil, e grotesc să spui așa ceva”, a declarat Cristian Tudor Popescu

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close