Antena 3 Actualitate Social Dan Barna, reacție la tragedia de la spitalul Floreasca: „Fără eforturile colegului meu poate nu s-ar fi știut. Acesta este USR”

Dan Barna, reacție la tragedia de la spitalul Floreasca: „Fără eforturile colegului meu poate nu s-ar fi știut. Acesta este USR”

07 Ian 2020   •   17:24
Dan Barna, reacție la tragedia de la spitalul Floreasca: „Fără eforturile colegului meu poate nu s-ar fi știut. Acesta este USR”

Liderul USR Dan Barna a reacționat în cazul Floreasca, acolo unde o femeie a decedat după ce a luat foc pe masa de operație, subliniind că fără eforturile colegului său Emanuel Ungureanu, poate nu s-ar fi știut de această tragedie.

Dan Barna a adăugat că deputatul Emanual Ungureanu „se luptă pentru un sistem medical profesionist și curat, în care pacientul e în centru, iar etica medicală contează, nu e doar un detaliu formal”.

„ Fără eforturile colegului meu Emanuel Ungureanu-deputat USR de Cluj poate nu s-ar fi știut de tragedia de la spitalul Floreasca. Mai mult, azi am aflat că, după aceste dezvăluiri, Ministerul Sănătății investighează un al doilea eveniment de aceeași natură.

O face alături de toți cei 20.000 de membri ai unui partid care există pentru a-și aduce contribuția la o Românie mai bună, o țară în care să vrei să trăiești și să îți poți împlini bucata ta de destin.Sunt mulți oameni ca Emanuel în USR și în Alianța USR PLUS. Suntem deschiși către și mai mulți. E nevoie de fiecare pentru a scurta parcursul către viitorul pe care ni-l dorim, dar care nu se va întâmpla de la sine.

Scriu aceste rânduri pentru că sincer cred că munca colegului Ungureanu, și a majorității colegilor noștri, trebuie nu numai sprijinită dar și cunoscută. Acesta este USR, a scris liderul USR, Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Citește Și Ministrul Sănătății: Un alt pacient ar fi fost ars la Spitalul Floreasca

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close