Antena 3 Actualitate Social Doliu în politica românească. Un fost lider PDL s-a stins din viață

Doliu în politica românească. Un fost lider PDL s-a stins din viață

30 Ian 2018   •   21:34
Doliu în politica românească. Un fost lider PDL s-a stins din viață

Fostul senator Tudor Udriştoiu s-a stins din viaţă, la vârsta de 72 de ani. El fusese diagnosticat cu o boală gravă, in faţa căria a pierdut lupta. 
Tudor Udriştoiu  a fost ales senator pe listele PDL-ului în anul 2011, însă după un an a demisionat din partid.

Profesorul Udristoiu a fost până în urmă cu doi ani şeful Clinicii I Psihiatrie, din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova. A bifat multe dintre realizările sistemului medical. Pentru bolnavii şi studenţii săi a fost o legendă vie. Prins între consultaţii, şedinţe şi congrese, profesorul a găsit mereu timp să vorbească despre problemele sistemului medical românesc.

Prof. dr. Tudor Udriştoiu a fost preşedintele Colegiul Medicilor Dolj, preşedintele Societăţii Române de Psihiatrie Biologică şi Psihofarmacologie, membru – Comisia de Psihiatrie a Ministerului Sănătăţii, dar şi vicepreşedinte al World Federation of Societies of Biological Psychiatry. De-a lungul carierei sale, profesorul Udriştoiu a fost manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, dar şi al Spitalul Clinic „Victor Babeş" Craiova, relatează gds.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close