Antena 3 CNN Actualitate Social Elena Udrea, dezvăluire dureroasă după ce a ajuns acasă: Sper că există acest instinct şi că mă va recunoaște

Elena Udrea, dezvăluire dureroasă după ce a ajuns acasă: Sper că există acest instinct şi că mă va recunoaște

Elena Udrea, dezvăluire dureroasă după ce a ajuns acasă: Sper că există acest instinct şi că mă va recunoaște
25 Dec 2018   •   23:07

Elena Udrea a făcut dezvuluiri surprinzătoare după ce a ieșit din închisoare. Fostul ministru al Turismului susține că fetița nu e foarte obișnuită cu ea, însă crede în instinct și speră să o recunoască.

"Cred că eram o figura destul de nouă în casă. Ea e obisnuita cu mama, cu Adrian. Sper că există acest instinct şi că mă va recunoaște. Azi a fost mai fericită în prezenta mea decât aseară. Aseară părea mai derutată. De dimineaţă părea că s-a obişnuit cu mine şi că mă acceptă", a completat Elena Udrea.

Fetiţa avea doar 13 zile când Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă de Interpol. Fostul ministru a ţinut să clarifice şi decizia de a nu o lua pe fiica ei alături de ea, în închisoare.

"Lăsasem acasa un copil de 13 zile, despre care nu ştiam ce se va întâmpla, un copil care mânca lapte matern. Nu ştiam cum se vor descurca mama şi Adrian (...) Am avut posibilitatea, dar nu erau condiţii pentru un copil care s-a născut cu o lună şi jumatate înainte de termen. Am preferat să o vad de câteva ori pentru că nu am vrut să risc să se întâmple ceva", a povestit Elena Udrea, într-o intervenţie la România Tv.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dezvaluire
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close