Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei: Echipa Find Me Anywhere. Șansa pentru a nu mai pierde oamenii dragi

Eroul Zilei: Echipa Find Me Anywhere. Șansa pentru a nu mai pierde oamenii dragi

Eroul Zilei: Echipa Find Me Anywhere. Șansa pentru a nu mai pierde oamenii dragi
Sursa foto: Foto: captura video
07 Iun 2017   •   11:50

Şase eleve de la un liceu din Topliţa au găsit soluţia perfectă care ne poate ajuta să ştim mereu unde sunt oamenii dragi sau lucrurile necesare. Plasturele cu GPS.

Datorită acestuia, veţi şti de fiecare dată unde este copilul dumneavoastră sau animalul de companie. El poate fi folosit chiar şi în cazul persoanelor cu afectiuni precum Alzheimer.

Nici obiectele precum telefonul sau cheile de la maşină nu vor mai fi niciodată pierdute. Dispozitivul poate fi controlat uşor, cu ajutorul unei aplicaţii. Proiectul, coordonat de profesorul de matematică Camelia Mândru, a fost premiat la o competiţie naţională a tinerilor antreprenori.

Echipa va reprezenta România la finala JA European Company of the Year 2017 din Bruxelles, Belgia, luna viitoare. Eroii zilei sunt dna profesoara Camelia Mândru și două din cele șase eleve: Edina Bako și Mara Haja.

Numele echipei este Find Me Anywhere. Coordonator prof. Mândru Camelia, elevele sunt Bako Edina, Haja Mara, Runcan Nicoleta, Stan Alexandra, Căliman Andrada și Timar Anamaria.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close